MANİSA / ŞEHZADELER - Selimşahlar Ertürk İlkokulu

Ock

Okulumuzda dönem sonu eş zamanlı bütün sınıflarda etkinlikler düzenlendi. Düzenlenen etkinliklerden bazıları; Bilgi Yarışmaları, Kelime Oyunları, Sanatsal Etkinlikler, Hitabet yarışması, Sosyal Sorumluluk ve Kitap Okuma Saati, Tecrübe Paylaşım Söyleşileri, Müzik etkinlikleri,Kodlama etkinlikleri, En Sevdiğini Paylaş Etkinliği... Öğrencilerimiz etkinliklere büyük ilgi gösterdiler.

Ock

Kermeslerimizi düzenlememizde emeği geçen velilerimize ve ilgi gösteren öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Öğretmenler Günü, Atatürk'ün 100. doğum yıldönümü olan 1981'de başöğretmen olduğu günün yurt çapında kutlanmasına karar verilmesiyle ortaya çıkmıştır. 24 Kasım 1928'de Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Millet Mektepleri'nin Başöğretmenliğini kabul ettiği gündür. 24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında okulumuzda kutlamalar yaptık. Tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü kutlu olsun.

"Öğretmenler! Yeni nesil sizin eseriniz olacaktır." M.Kemal ATATÜRK

Kas

Kaymakamımız Sayın Fatih GENEL ve Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Bayram IŞIK, hayırsever işadamı rahmetli Ersan ATILGAN'IN oğlu Ertürk Üzüm İşletmeleri sahibi Gürkan ATILGAN'ın destekleri ve sponsorluğu ve Sayın Müdürümüz Ömer GÖKBULAK'ın emekleri ile okulumuza yapımı tamamlanan öğretmenler odası açılışı için okulumuzu ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ederiz ve saygılarımızı sunuyoruz.

Kas

10 Kasım, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu ve ilk cumhurbaşkanı olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü anma günü olarak kabul edilir. Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 85.yıl dönümünde devrimlerini, liderliğini ve ulusal bağımsızlık mücadelesini hatırlamak ve O'nu saygı ve minnetle anmak için okulumuzda anma töreni düzenledik.

Ekm

Cumhuriyet Bayramı, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin 29 Ekim 1923'te Cumhuriyet yönetimi ilan anısına her yıl 29 Ekim günü kutlanan milli bayramlarımızdandır. 1925'te çıkarılan bir yasa ile milli bayram olarak kutlanmaya başlanmıştır. Bu yıl Cumhuriyetimiz'in 100. yılı. Cumhuriyet Bayramımızı okulumuzda coşkuyla kutladık. Nice 100 yıllar yaşa CUMHURİYET!

Ekm

Cumhuriyet'in 100. yılını coşkuyla kutlamaya hazırlanıyoruz. Sınıflarımızı, okulumuzu bayraklarla süsledik, panolarımızı donattık. Cumhuriyet Bayramı törenleri için hazırlıklarımıza devam ediyoruz.

Ekm

Codeweek kapsamında okulumuzda uyguladığımız etkinlikler;

Code.org ile Kodluyorum

Mobil Kod ile Uzayı Geziyorum

Cody İle Kodluyorum

Ekm

İlçe Milli Eğitim müdürmüz Bayram IŞIK, okulumuzu ziyaret etti, bayrak törenine katıldı.

Ekm

İlköğretim Haftası, her yıl okulun açıldığı ilk hafta yani Eylül ayının 3. haftası kutlanıyor. Biz de okulumuzda İlköğretim Haftası kapsamında etkinlikler düzenledik.

1-7 Mart Deprem Haftası nedeniyle okulumuzda ÇÖK KAPAN TUTUN etkinliği yapıldı.

Ock

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Bayram IŞIK, okulumuzu ziyaret etti. Gerçekleştirilen ziyarette İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Bayram IŞIK,  idareci ve öğretmenlerimiz ile bir araya geldi ve eğitime dair bilgi alışverişinde bulundular. Daha sonra okulu ve sınıfları gezen müdürümüz, okul idarecilerinden  yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı ve başarılar dileyerek okulumuzdan ayrıldı.

Kas

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete irtihalinin 84. yıl dönümü nedeniyle anma programı düzenlendi.